TRUE
Logo leren-rekenen
Wat is leren-rekenen?
LEREN REKENEN?
Jouw account
MIJN ACCOUNT
Heb je een vraag
HEB JE EEN VRAAG?
Voor docenten
voor docenten
DOCENTENPORTAAL
Uw groepen op LEREN-REKENEN.nl!

Voor docenten

Leren-rekenen biedt een handige gratis service voor leerkrachten.
Terwijl uw leerlingen aan het rekenen zijn, kunt u hun resultaten van hun rekeninspanning online inzien. Ook kunt u hen taken geven (klassikaal). Ook de voortgang van elke leerling met de taak (of taken) kunt u bekijken.

Als u een account heeft op tempotoets.nl dn kunt u dat account ook hier gebruiken! Uw groepen van tempotoets.nl zijn dan ook meteen tot uw beschikking op leren-rekenen.nl

Deze service is gratis als Basispakket. Wij vragen u wel om geen adblock-software (ad-killers) toe te passen. De website wordt in de lucht gehouden met de opbrengst van de reclame.

Wij bieden u de mogelijkheid voor een "Extra" abonnement. Lees meer
Als u het Extra abonnement eenmalig wilt uitproberen voor 2 weken, dan kan dat. Zodra u bent ingelogd, verschijnt op deze plaats een knop. Klik daarop en uw account wordt opgewaardeerd. Na twee weken stopt het automatisch.

Als u merkt dat iets niet werkt zoals verwacht dan horen we dat graag via info@tempotoets.nl

Hoe werkt het?

 1. U kunt een groep aanmaken en vervolgens op twee manieren de kinderen aan uw groep toevoegen:
  1. Als uw leerling al een eigen account heeft: vraag aan de leerling om lid te worden van uw groep.
  2. Als uw leerling nog geen eigen account heeft: U geeft de leerling een van de accounts die bij uw groep horen. Zodra u een groep aanmaakt zult u zien wat we daar mee bedoelen.
 2. U kunt voor eeh groep een groepwachtwoord maken ( in "groepen beheren" ) en de leerlingen daarmee laten inloggen. Dat maakt het inloggen voor de kinderen heel eenvoudig. Ze typen het wachtwoord in en krijgen dan de hele lijst met alle namen in hun groep. Ze hoeven nu nog enkel op hun eigen naam te klikken.
 3. Omdat er veelal meerdere leerkrachten voor één groep staan, kunt u, als beheerder, uw collega ook beheerder maken. Uw collega heeft dan dezelfde rechten binnen de groep als u.
 4. U kunt van maximaal twee groepen beheerder zijn.
 5. Een groep kan ook maximaal twee beheerders hebben.


 6. U moet ingelogd zijn om een groep te maken.
  Heeft u nog geen account, maak dan eerst een account aan door u te registreren.